Dostava na kućnu adresu

Naručenu robu dostavljamo  u roku 2 – 5 radnih dana od zaprimanja narudžbe ukoliko istu imamo na stanju odmah.

Za sve narudžbe dostava se naplaćuje u iznosu od 10,00 € (75,35 kn) osim za drveni namještaj (sve komode i krevet Medo 3u1 – za njih dostava iznosi 40 € (301.38 kn).

Ukoliko niste kod kuće u vremenu kada dođe dostavljač, dostavljač će Vas kontaktirati telefonski i dogovoriti ćete se oko termina dostave, ili će Vam ostaviti obavijest na adresi.

Vrste plaćanja

Trenutno su Vam na raspolaganju tri vrste plaćanja:

  • Plaćanje pouzećem (Plaćanje se vrši direktno dostavljaču prilikom isporuke pošiljke bez dodatnih naknada)
  • Plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatnicom
  • Sigurno kartično plaćanje putem Corvus sustava
    • JEDNOKRATNO – Visa, Maestro, MasterCard, Diners i American Express
    • OBROČNO do 12 rata bez kamata – Visa, Maestro, Diners i American Express

Sve cijene uključuju PDV.

Usluge Bigbaby Internet trgovine možete koristiti i bez registracije na našoj web stranici, premda je naša preporuka da se registrirate zbog bržeg i jednostavnijeg korištenja. Tijekom naplate polja koja su označena kao obavezna moraju biti popunjena da bi mogli izvršiti narudžbu. U bilo kojem trenutku možete pregledati ili ažurirati osobne podatke koje ste upisali prilikom kreiranja korisničkog računa i procesa kupovine.

U smislu općih uvjeta prodaje, kupac je fizička ili pravna osoba koja plaća proizvod i uslugu dostave posredstvom Internet stranice. Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.